Az alábbiakban a Szentgotthárdi Honismereti Klub felhívását tesszük közzé.

 

Aki a szentgotthárdi Önkormányzati Hivatal folyosóján áthalad, évek óta kiállításokat láthat ott. A Honismereti Klub ezeken a kiállításokon Szentgotthárd múltjának egy-egy szeletét mutatja be az érdeklődőknek. Az aktuális kiállítást a Történelmi napok előestéjén nyitjuk meg, és ezután 11 hónapig a Hivatal nyitvatartási idejében látható. Jelenleg a város egészségügyének múltjával ismerkedhetnek meg a látogatók.
A 2020 július végén nyíló kiállítás témája Szentgotthárd sportja. Számos dokumentum és fénykép áll már rendelkezésünkre, de a kupákon és érmeken kívül kevés személyes tárgyunk van.
KÉRÉSÜNK ezzel kapcsolatos:
Ha Neked vagy ismerősödnek van Szentgotthárd sportjával kapcsolatos tárgyatok (pl. mez, cipő, teniszütő, tőr, egyéb sporteszköz, oklevél stb.) vagy olyan tárgy, amiről úgy gondolja, hogy más is kíváncsi lehet rá, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (írjon privát üzenetet), hogy ezeket is kiállíthassuk.
A kiállítás zárásakor természetesen minden tárgyat visszaadunk. Akinek nincs ellene kifogása, annak a nevét a támogatók listáján közzétesszük.

A város sportjának összefoglalója a Honismereti Klub Értéktárában olvasható.